ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ Νο 2

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούμε αυτές τις μέρες διαταράσσουν την ισορροπία και τη σταθερότητα στη ζωή μας και σε συνδυασμό με τη λήψη περιοριστικών μέτρων, για την προστασία της υγείας όλων μας, το στοιχείο της αβεβαιότητας για το μέλλον είναι πολύ υψηλό. 

Ισως οι περισσότεροι από εσας έχετε τις ιδιες σκεψεις με μενα ..

Τι θα γίνει 

Μέχρι ποτε θα κρατήσει όλο αυτό ;;

Τι θα κάνουμε ;; 

Πως θα τα βγάλουμε πέρα γενικά και όλες αυτες οι σκέψεις  που συνοδεύουν μια τέτοια κατάσταση που βιώνουμε όλοι …

Εύχομαι να είναι όλο αυτό ένα ακόμα μάθημα ζωής η έστω αξιών ..

«Οι δυσκολίες µας βοηθάνε να εξελιχθούµε”

“Πρόκειται για µια κυνική τοποθέτηση όσων κεντράρουν σε όλα τα ανάποδα, δηλαδή σχεδόν το 94% του πληθυσµού! Πάντα µπορείς να βρεις κάτι για να κάνεις τη ζωή σου λιγότερο ευχάριστη. Ο απαισιόδοξος µπορεί να είναι ρεαλιστής, αλλά όσο δεν πιστεύει στα µικρά καθηµερινά θαύµατα βυθίζεται στην απάθεια. Ας µην ξεχνάµε πως σήµερα περνάµε όντως δύσκολα. Για να τα καταφέρουµε, οφείλουµε να συνεχίζουµε, γνωρίζοντας πως η µεγαλύτερη δοκιµασία είναι να έχουµε ολοκληρωµένες ανθρώπινες σχέσεις”.

Να επαναπροσδιορίσουμε γενικώς τα Πράγματα και να αφιερώσουμε χρόνο σε ανθρώπους που αγαπάμε , αλλα και στον εαυτό μας ..

Να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι από όλες τις απόψεις ..

Να βρουμε εσωτερική ισορροπία , να αποκτήσουμε ένα  σώμα , γερό , δυνατό γεμάτο υγεία

Με άλλα λόγια, ο περιορισμός στο σπίτι δεν αποκλείει την άσκηση από την καθημερινότητά μας. Μάλιστα, μπορεί να αποτελέσει μια καταπληκτική ευκαιρία για να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση και να αισθανθούμε πολύ καλύτερα ψυχολογικά ..

Είναι πολύ σημαντική  η φροντίδα του εαυτού μας, όπου παράλληλα με την προστασία της σωματικής μας υγείας, χρειάζεται να φροντίσουμε και τη συναισθηματική μας..

Δείτε την θετική πλευρά 

Όχι μόνο τα αρνητικά 

Δεν γίνεται διαφορετικά 

Αλλιώς θα τρελαθούμε και μετά ;;

Πρέπει να πιστεύουμε ότι 

θα τα καταφέρουμε ..

Με τις θετικές σκέψεις και την αγάπη γινόμαστε ευτυχισμένοι. Με τις αρνητικές σκέψεις είμαστε δυστυχισμένοι. Αμέσως μόλις μας έρχεται μια αρνητική σκέψη πρέπει ν΄ανοίγουμε δρόμο για μια αντίστοιχη καλή σκέψη ..

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος 

..

Καλό κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους