About us

Εταιρικό προφίλ Fitlab

Το Fitlab είναι το μοναδικό ολιστικό κέντρο στην Ελλάδα, που σου προσφέρει το πρόγραμμα ολικής μεταμόρφωσης σώματος Total Body Make Over σε συνεργασία με ειδικούς υγείας, ακολουθώντας τις απαραίτητες επιστημονικές μεθόδους και σωματομετρήσεις για να μας δώσει το ιδανικό σώμα. Πρόκειται για μία καινοτόμο, ολοκληρωμένη μέθοδο που βασίζεται στην εξατομίκευση (με tailor- made προγράμματα διατροφής και άσκησης) και στο τρίπτυχο της επιτυχίας Διατροφή- Άσκηση- Ψυχολογία (wellness).

 

Η Ελένη Πετρουλάκη καινοτομεί ξανά με μία μέθοδο που αλλάζει τη σύσταση του σώματος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, T.B.M.O. (Total Body Make Over), αποτελεί μία ολιστική προσέγγιση αλλά και τη λύση εξατομικευμένης διατροφής συνδυαστικά με την άσκηση. Χάρη σε αυτό μπορείς όχι μόνο να ονειρεύεσαι, αλλά και να έχεις ένα υγιές, όμορφο σώμα.

 

Η μέθοδος T.B.M.O. (Total Body Make Over) απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Το Fitlab δεν έχει ορισμένο target group. 

 

Το κοινό μας είναι τα αποφασισμένα άτομα, που θέλουν να αποκτήσουν το σώμα που ονειρεύονται και να ακολουθήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

 

Αναλαμβάνουμε γυναίκες, άνδρες αλλά και παιδιά αφού μπορούμε να υποστηρίξουμε με τους εξειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες του Fitlab κάθε περίπτωση.

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθεί το  Fitlab

Σίγουρα είναι πιο απλή από όσο φαντάζεσαι! Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής δε θα στερηθείς και με το συγκεκριμένο πρόγραμμα άσκησης δε θα κουραστείς. Εξάλλου η σωστή γυμναστική μάς ξεκουράζει και δε μας κουράζει. Αντιθέτως τονώνει το σώμα και το πνεύμα, ενώ ανεβάζει την ψυχολογική διάθεση στην καθημερινότητα. 

 

Πρώτα απ’ όλα θα χρειαστούμε από εσάς όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Το πρώτο βήμα είναι να ολοκληρώσουμε τις απαιτούμενες σωματομετρήσεις, ώστε να εξετάσουμε τις πραγματικές ανάγκες του σώματός σου. Το δεύτερο είναι να ξεκινήσουμε μ’ ένα πρόγραμμα διατροφήςτο οποίο αναλαμβάνει αποκλειστικά, ο κατάλληλος για εσένα Διατροφολόγος. Εφόσον περάσει ο πρώτος μήνας κινητοποίησης των λιποαποθηκών, έχοντας ενεργοποιήσει το μεταβολισμό μας και έχουμε αποτοξινώσει το σώμα μας, προχωράμε στο εξατομικευμένο ασκησιολόγιο. Αυτό που θα χαρίσει αύξηση μυϊκού ιστού, σύσφιξη και μυϊκή ενδυνάμωση στα σημεία που τη χρειάζεσαι. Η αλλαγή στο σώμα και την ψυχολογία είναι ορατή από τον πρώτο κιόλας μήνα!

 

Στο Fitlab αγαπάμε τον εαυτό μας, την ηλικία και τις ατέλειές του και μαθαίνουμε να τον φροντίζουμε από μέσα προς τα έξω.

 

Ο στόχος είναι να λειτουργήσουμε to the point, με βάση τις ανάγκες του κάθε σώματος ξεχωριστά και χωρίς να καταναλώνουμε άσκοπη ενέργεια. Από την πρώτη επίσκεψη θα γνωρίζεις το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει το πρόγραμμά σου, ενώ μετά μπορούμε να αναλάβουμε τη συντήρηση με μία υποστηρικτική διατροφή.

Διατροφή και άσκηση μαζί: Μία ολοκληρωμένη κατεύθυνση

Λέμε όχι στη δίαιτα, ναι στη σωστή και ποιοτική διατροφή,
μαθαίνουμε τον κόσμο να μαγειρεύει και να τρέφεται σωστά στην
καθημερινότητά του. Το Fitlab είναι το πρώτο Κέντρο στην Ελλάδα,
που σου δίνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα άσκησης και
διατροφής από τη NASM με εξατομικευμένη κατεύθυνση μόνο για το
δικό σου σώμα.

 

Και τονίζουμε τη λέξη «κατεύθυνση», γιατί η ομάδα μας είναι υπέρ
του να πηγαίνει ο κόσμος στα γυμναστήρια. Δίνουμε τη σωστή
κατεύθυνση και διευκολύνουμε το κοινό ώστε να εκτελεί το
πρόγραμμα άσκησης που εξυπηρετεί την καθημερινότητά του.

 

Το ίδιο ισχύει και στο κομμάτι της διατροφής. 

 

Βασιζόμαστε στο διατροφικό σύστημα Combikcal, δηλαδή στον σωστό συνδυασμό τροφών και θερμίδων.

 

Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους διατροφολόγους και τα διατροφικά πλάνα μας έχουν ως βάση ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο που ακολουθείται μόνο στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ελβετία. Τώρα όμως μέσα από το Fitlab, απολαμβάνουμε τα οφέλη του και στην Ελλάδα!

 

Πρόκειται για εξατομικευμένα διατροφικά πλάνα που
προσαρμόζονται σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, ανάλογα με το
ύψος, το βάρος, τη φυσικής κατάσταση, τις καθημερινές ανάγκες τα
οποία μπορεί κάποιος να τα ακολουθήσει ακόμα και από το σπίτι.

 

Στόχος είναι η υγεία και ευεξία, όχι η στέρηση. Δε στερείσαι ούτε γεύσης. ούτε βιταμινών ή θρεπτικών συστατικών. Γι’ αυτό άλλωστε θα δεις μαζί με το σώμα σου, να αλλάζει η επιδερμίδα σου, τα νύχια σου, τα μαλλιά σου, η διάθεσή σου. 

 

Η μεσογειακή διατροφή είναι φυσικά στο πρώτο πλάνο και έτσι θα εντυπωσιαστείς παρατηρώντας ότι μέσα στο πρόγραμμα διατροφής, θα έχεις μακαρόνια με κιμά και γεμιστά!


*Το πρόγραμμα του Fitlab μπορείτε να ακολουθήσετε και από
το σπίτι και όσοι μένετε στην επαρχία ή στο εξωτερικό, αφού
υποστηρίζουμε τις online συνεδρίες.

 

Μεταβολική ηλικία:  Είσαι όσο χρονών φαίνεσαι!

Αυτή είναι η αλήθεια του Fitlab. Η πραγματική ηλικία είναι η μεταβολική ηλικία μας και όχι εκείνη που καθορίζεται από το έτος της γέννησής μας. Το ξέρεις ότι μπορεί να έχεις μεταβολική ηλικία έως και 15 με 20 χρόνια μικρότερη από την πραγματική; Αυτό επιτυγχάνεται μόνο μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Fitness- Wellness όπως είναι το T.B.M.O. (Total Body Make Over).