our  team

Επέλεξα να συνεργαστώ με ειδικούς υγείας, άρτια καταρτισμένους, που έχουν όραμα, αγάπη για τη δουλειά τους και να μπορούμε να θέτουμε κοινούς στόχους ως επαγγελματίες.

Ελένη Πετρουλάκη

Είμαι η Ελένη Πετρουλάκη ή αλλιώς η Ελένη σας…

Σύζυγος, μητέρα τεσσάρων παιδιών, εργαζόμενη για περισσότερα από 30 χρόνια, λάτρης της φύσης και ειδικά της θάλασσας που μου θυμίζει τον τόπο καταγωγής μου στην Κρήτη, τέως αθλήτρια, αποφασισμένη σε ό,τι στοχεύω και τόσο σύγχρονη γυναίκα όσο κι εσύ που προσπαθείς να τα προλάβεις όλα!

Μέσα στην καθημερινότητα κατανοώ κάθε στιγμή πόσο αδύναμες και δυνατές ταυτόχρονα είμαστε εμείς οι γυναίκες. Όταν όμως έχουμε πάθος γι’ αυτό που έχουμε επιλέξει να κάνουμε, τότε τα όλα αλλάζουν. Βλέπεις ένα από τα πράγματα που έμαθα από νωρίς χάρη στον αθλητισμό, είναι ότι το πείσμα, η πίστη και η πειθαρχία στον στόχο, μάς οδηγούν στην επιτυχία.

Έχω βάλει στόχο να κάνω τις γυναίκες να αγαπήσουν και να φροντίσουν τον εαυτό τους!

Ας μη στεκόμαστε μόνο στο αισθητικό κομμάτι. Το κίνητρο για ΤΗΝ αλλαγή είναι η υγεία, η ενέργεια και η ευεξία, έννοιες που ουσιαστικά αποτελούν μεγάλο κομμάτι και της ομορφιάς.  Η φροντίδα στο σώμα μας είναι ένα δώρο, που οφείλουμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας. Γι’ αυτό αισθάνομαι συχνά, όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται σε κάποιους, ότικάνω ένα λειτούργημα.

Προσωπικά, όπως μπορούν να σου επιβεβαιώσουν οι κοντινοί μου άνθρωποι, είμαι κάπως «κολλημένη»καιμε την καινοτομία. Πάντα μού άρεσε να δουλεύω πολύ και να ψάχνω περισσότερο, ώστε να καταφέρνω να βρίσκομαι ένα βήμα μπροστά. Ειδικά σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό κλάδο του Fitness- Wellness, που έχω διαλέξει από παιδί. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε σπούδασα στη Γυμναστική Ακαδημία.

Η αφορμή για να κάνω την πρώτη βιντεοκασέτα, ήταν οι βιντεοκασέτες γυμναστικής της Τζέιν Φόντα που έβλεπα όταν ήμουν μικρό κορίτσι.

Ήθελα να είμαι η πρώτη που θα κάνω βιντεοκασέτα στην Ελλάδακαι θα «ξεσηκώσω» τον κόσμο, ώστε να αρχίσει να γυμνάζεται.

Και ξέρεις κάτι; Αυτός ο στόχος της πρωτοπορίας είναι μία τεράστια θέληση να προσφέρω στις γυναίκες- στις σύγχρονες γυναίκες- αυτό που πραγματικά έχουν ανάγκη. Με μεγάλη χαρά και περηφάνεια καταφέραμε να μπούμε μαζί στον άλλοτε ανδροκρατούμενο χώρο των γυμναστηρίων, βάλαμε τις γυναίκες στα γυμναστήρια την εποχή που βάρη έκαναν μόνο οι άνδρες.

Στη συνέχεια πήγαμε μαζί ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας τα πρώτα Studio γυμναστικής με yoga και πιλάτες (Asana Studio), ετοιμάσα με dvd γυμναστικής που άλλαξαν το σωματότυπο πολλών Ελλήνων και Ελληνίδων, με τη βοήθεια του περιοδικού Shape, δημιουργήσαμε το πρώτο διαδικτυακό κανάλι Fitness (AsanaTV) και μετά ήρθαν τα βιβλία. Το βιβλίο “Η ντοματούλα που δε χωρούσε στο τελάρο”, εκδόσεις Μίνωας, το βιβλίο “Μεταμορφώστε το σώμα, ανυψώστε το πνεύμα” με κεντρικό θέμα τα οφέλη της Power Yoga από τις Εκδόσεις Σιδέρη, και το τελευταίο μας απόκτημα “Ο πόλεμος της ζυγαριάς” της Κατερίνας Μανανεναδάκη σε συνεργασία με το Fitlab από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

Κάπως έτσι λοιπόν, μέσα από υψηλούς στόχους, έμπνευση και δουλειά ετών, φτάνουμε στο σήμερα. Σήμερα που κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει το ιδανικό σώμα.

Το FitLab είναι η δική μου απόδειξη για να σου εκμυστηρευτώ πόσο πολύ πιστεύω στη δύναμή μου και στη δύναμή σου, στην αποφασιστικότητά μου και στη θέλησή σου. Ακολούθησέ με και ανακάλυψε πόσο απολαυστικός- και όχι στερητικός- είναι ο χώρος του πραγματικού Fitness- Wellness.

Μη χάνεις χρόνο, κάνε κράτηση τώρα!!

our team

Η ομάδα μου αποτελείται από καθηγητές φυσικής αγωγής, εργοφυσιολόγους, διατροφολόγους και ενδοκρινολόγους για να σας προσφέρουν το πρόγραμμα ολικής μεταμόρφωσης σώματος Total Body Make Over.

Personal trainer

εργοφυσιολογοι

διατροφολογοι

ενδοκρινολογοι

Καθηγητές
Φυσικής Αγωγής

Νίκη Πετρουλάκη – Yoga & Pilates Ιnstructor

Σταύρος Μπαμάκος - Personal Trainer

Στέφανος Σέγκος – Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Ελπίδα Κιουκλάκη – Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Γιάννης Μπιτζούνης - Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Iατρικό
TEAM

Ζαφειρίου Χρήστος – Παθολόγος

Μένια Καρανάσιου - Διατροφολόγος

Δελλής Δημήτρης – Παθολόγος-Διατροφολόγος

Ρένα Σίμπα – Εξειδικευμένη διατροφολόγος στην παιδική παχυσαρκία

Γιώργος Γιώγας – Εργοφυσιολόγος

Αχιλλέας Υφαντίδης – Ψυχολόγος